Ting du ikke vil blive fortalt om Auto navigationssystemer

Auto navigationssystemer er kommet så langt siden deres begyndelse. Det er svært for mange at se det produkt, der eksisterer nu og er klar over, præcis hvor langt disse enheder er kommet siden deres oprindelse i U. S. væbnede styrker. Ting at huske og huske er, at de stadig har en lang vej at gå. Disse enheder er langtfra ufejlbarlig og stadig har nogle alvorlige fejl, der forhindrer os i konservesindustrien kompas og kort alle sammen.

En ting at huske er, at der er næsten altid problemer af en slags med elektronisk udstyr. Dette gælder især, når det kommer til udstyr, der drives af software. Hvis nogen i tvivl om gyldigheden af denne erklæring, tjek en computer, der drives af Windows? Ofte befinder vi os prisgivet af begrænsningerne i den software, vi bruger. Det samme gælder, når det kommer til software drevet bil navigation og GPS-enheder. Denne omstændighed alene gør dem lidt upålidelig. Husk på, for det meste systemet fungerer godt for disse tider når pålidelighed ikke er på sit bedste. Det er bare svært, når de tidspunkter, du har brug for det til at virke godt er de gange, når det funktionsfejl. Den gode nyhed er, at enhederne, der selv er ofte ganske robust og endda i stand til at modstå den manhandling en typisk ru og tørretumbler to år gammel kan uddele.

Det er også vigtigt at huske, at GPS-teknologi ikke er beregnet til at erstatte brug af kort eller fornuft, når du kører. Du kan kun gemme så mange oplysninger på en GPS-enhed og er konstant at blive bygget en veje, ændringer, konstrueret, forbedret og flyttet. Alene af den grund er det næsten umuligt tidspunkter at garantere, at enhver enhed vil have 100% korrekte oplysninger på alle. Du skal dog vælge en enhed eller auto navigation systemer, som tillader hyppige og enkle opgraderinger til kortene leveres. Opdaterer regelmæssigt og umiddelbart før nogen store ture vil gå en lang vej mod spare nogle alvorlige hår trække, mens du rejser.

En anden ting at huske med navigationsanlæg auto er, at det ikke er så pålidelige, når du ikke har et klart udsyn til himlen. Derfor kan der være gange, når du ikke er stand til at få et klart signal. Tunneller er et godt eksempel på en af disse gange. Det er ikke bare om et signal, enheden skal være i stand til at låse op på tre satellitter i det mindste for at blive ‘set’. En fjerde satellit er normalt kræves til verifikation af data. Dette betyder, at i nogle situationer, hvor du har et klart udsyn til himlen, du ikke kan være i en position, hvor alle fire satellitter har et klart overblik over dig og mere vigtigere enheden.

GPS og auto navigationssystemer er stadig langt bedre end at forsøge at læse støvede gamle kort til de fleste af os. Trods det er det altid en god ide at gå ind i en købe situation med alle kendsgerninger i hånd snarere end at tænke du har opdaget den næste bedste ting at skiveskåret brød kun at finde ud af, at skorpen er lidt svært og smuldrende til tider. Denne teknologi er vidunderlig og giver mange fordele til dem, der er villige og i stand til at gøre brug af den. Det vil aldrig ofre fornuft eller kort læsefærdigheder dog og det er vigtigt at forstå.