Hvad? Du behøver ikke en Ebay butik?

Faktisk, du måske ikke selv har hørt om eBay butikker. Læs videre for at finde ud af, hvad du har været savnet.

eBay gemmer kommer på tre niveauer: Basic for $15,95 per måned, Featured for 49,95 dollar per måned eller anker for $499,95 pr. måned (ja, det er stavet korrekt: næsten $500). Det bedste sted at starte er med Basic (du kan endda få en måneds gratis prøveperiode), men hvis du kan lide hvad du finder så du bør opgradere til udvalgte hurtigt, simpelthen fordi det har så mange ekstra funktioner. Bemærk, at du skal have en tilbagemelding rating på mindst 20 før du kan få en eBay butik.

Men hvad er en eBay butik? Dybest set, det kan du opstille et sæt faste pris auktioner sammen på én side for meget længere end auktioner holder normalt – og de fleste sælgere med eBay butikker listeelementer til en lidt lavere pris. Det er ligesom en liste over dine særlige tilbud. Du kan sætte dit logo på butikken og skrive lidt om din virksomhed og politikker, og dine kunder kan søge din butik for noget, de måtte ønske. Købere kan klikke sig igennem til din butik, ved hjælp af døren symbol ud for dit navn.

En god måde at se på det er, at det er lidt ligesom at have din egen e-handel site uden for eBay hvor kan du liste dine produkter mere langsigtet – undtagen det har gjort for dig uden at du behøver at lære et nyt system. Varer på eBay butikker kan være anført 30, 60, 90 eller 120 dage eller du kan listeelementer permanent, betale hver måned for hver enkelt.

Så du ønsker en eBay butik nu?

Du kan besøge eBay butikker på Gå der nu og klik på knappen “Åbn en butik” på højre side af skærmen til at starte tilmelding til den gratis prøveperiode. Så er der et par trin til at gå før din butik kan åbne for erhvervslivet.

Trin 1: Vælg et tema. Du kan have uanset design, du ønsker på din butik, men til at begynde med vælge noget fra Ebay’s indstillinger, som du mener ville være passende.

Trin 2: Tilføj din butik navn, beskrivelse og logo. Du kan vælge en af Ebay’s billeder for logoet eller uploade din egen, hvis du har et logo. Bare rolig, du kan altid ændre dette senere.

Trin 3: Vælg dit abonnement niveau, og klik derefter på ‘Start mit abonnement nu’. Din butik er klar! Husk at du kan tilpasse det mere når som helst.

Liste over emner i din butik er ligesom liste emner på normale eBay ved hjælp af “Køb det nu”, bortset fra at de varigheder, kan du vælge fra for butikken er meget længere.

Nu, du har sandsynligvis brugt nok tid på eBay, at du er begyndt at vænne sig til det-men så igen, du også kunne have været offer for svindel ved nu, eller i det mindste set svig sker til andre. Den næste e-mail vil fortælle dig, hvordan til at bekæmpe eBay bedrageri.