Den indiske Software og IT Outsourcing industri

Indiens softwareindustrien er gennem årene vokset i betydning i det globale marked, som vi nu har. Størstedelen af indtægterne er fra deres eksportmarked (dvs. sælgende tjenester til offshore-selskaber), som er i kraftig konkurrence med USA.

Efter 9/11, mange virksomheder rundt om i verden indset behovet for offshore back-up-systemer og det fik udslæt af investering af banker, flyselskaber, telekommunikation og IT-virksomheder.

Den indiske software-industrien er værd omkring $38billion, med $31billion af, bliver genereret fra eksport.

Så er der de store spillere?

Infosys (NASDAQ – INFY), som flød på det amerikanske aktiemarked i 1999, er en indiske IT outsourcing med ingen indiske kunder. Det er rent en aktør på den globale scene og en, der kun vokser. Sine aktier kan ikke være stigende lige nu, men når dollaren vokser tilbage i styrke deres værdi vil vise, og det bliver tid til at sælge.

Hvis du er modig og nyder en venture i til de udenlandske markeder Indiens TCS (Tata Consultancy Services Ltd) er en anden af de store aktører i Indiens software og IT outsourcing industrien. Tata kan være en velkendt for mange af jer fra Tata bedrifter, som er en af Indiens største industrikoncerner, så du kan føle sig meget sikker om dette materiel værdi og fremtidige navn. I øjeblikket Fjernsynskamerasystemer (FKS. NS) er noteret på den indiske nationale børs.

Næste er op Wipro Technologies (NYSE – WIT) et selskab, der har i de forløbne år har snappet op forskellige amerikanske og europæiske virksomheder, som er sikker på at have sendt et budskab til deres vestlige konkurrenter af deres hensigt om at fortsætte fremad. Og dens konkurrenter i Vesten er virksomheder, der bare ikke kan konkurrere med Indiens lavere indsatser, men højere kvalifikationer niveau.

Hvad kan store vestlige software virksomheder gør for at kæmpe tilbage? Vil hjem dyrket indiske selskaber købe op de store vestlige spillere som de finder, at de ikke kan konkurrere på lang sigt?

Jeg kan ikke besvare det andet spørgsmål, men et muligt svar for først er, at nogle af fordelene, der er etableret vestlige virksomheder har over nye indiske selskaber er erfaring med styring af projekter effektivt og møde deadlines og basic infrastruktur inden for deres egen virksomhed og samfund sikrer der er mindre grov og mere polsk. Det er ikke til at sige, at nogle af Indiens IT-virksomheder er ikke på lig (eller superior) fod med hensyn til infrastruktur, men virksomhederne fører an med hensyn til infrastruktur er store selskaber som FKS, Wipro, Infosys. For mindre projekter er investeringer i Indien en gamble, som du ikke måske ved af produkter doom indtil den ellevte time. Vestlige virksomheder overlevelse afhænger op på dem at fremme kvaliteten af udvikling, de har at tilbyde og soliditet af projektstyring fra start til slut.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *